DGSERVICE is onderdeel van de DERO GROEP

'Passie voor service!'

De DERO GROEP bestaat uit een groep bedrijven die intensief samenwerken, elkaars leveringsprogramma aanvullen en elkaar versterken op het gebied van automatisering en innovatie. Merken in de groep zijn DERO, ELTEN, BOSGRAAF en PACKTECH.

De DERO GROEP ziet DGSERVICE als een fundament voor het bouwen van langdurige klant-leverancier relaties met klanttevredenheid als uitgangspunt.

Locatie

Ons pand staat in het Zuid-Hollandse Nieuw- Vennep (Luzernestraat 77), onder de rook van Schiphol. Op deze locatie realiseren wij alles onder eigen dak, van concept tot en met realisatie.

CONTACT

Team

Onze kennis en kracht zit in de know how van onze mensen. De combinatie van decennia lange ervaring in de foodindustrie met de blijvende drang tot innovatie leidt het team gezamenlijk altijd naar de meest effectieve en innovatieve oplossing voor uw proces.

vacatures

Mission statement

'Het is onze missie om een betrouwbare en professionele partner te zijn, die rekening houdt met de wensen en behoeftes van klanten, door het leveren van kwalitatief hoogwaardige (aftersales) service, periodiek vakbekwaam onderhoud en klant specifieke (reserve) onderdelen.'

Werkgebied

De bedrijven van de DERO GROEP opereren zowel nationaal als internationaal. Dagelijks maken klanten over de hele wereld gebruik van de bijzondere expertise en ervaring van onze mensen en systemen.

DERO Groep

DGSERVICE is onderdeel van de DERO GROEP. De DERO GROEP bestaat uit bedrijven die elkaars leveringsprogramma aanvullen en elkaar versterken op het gebied van automatisering en innovatie. Merken in de groep zijn onder meer DERO, ELTEN, BOSGRAAF en PACKTECH.

DERO

DERO is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen met industriële robots. Van concept tot en met realisatie, DERO regelt het. Zij leveren niet alleen complete Turn Key projecten maar zijn ook een betrouwbare partner voor het leveren van robots, grijpers en software.

dero.nl

ELTEN

ELTEN is specialist op het gebied van kaashandling, -behandeling en -verwerking. Gezamenlijk met DERO (robotsystemintegrator) en BOSGRAAF (convience en kaas) bieden zij klanten de meest creatieve, innovatieve en bedrijfszekere oplossingen.

ELTEN.NL

BOSGRAAF

BOSGRAAF is specialist in systemen voor het vervaardigen van sandwiches, wraps, baquettes en andere convenience food. Samen met DERO (robot systemintegrator) en ELTEN (specialist op het gebied van kaasbewerking, -verwerking en -behandeling) zijn zij sterk in food!

bosgraaf.net

PACKTECH

PACKTECH PROJECTS is specialist in het bouwen van verpakkingslijnen voor diverse branches. Voor alles wat verpakt kan worden kan PACKTECH een passende oplossing maken. Packtech levert en bouwt in eigen beheer interne transportsystemen als onderdeel van het totaal project.

PACKTECHPROJECTS.NL
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
CONTACT