Contactgegevens DGSERVICE

'Passie voor service!'

DGSERVICE is een betrouwbare en professionele partner die rekening houdt met de wensen en behoeftes van klanten. Heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens, wij helpen u graag verder!

Luzernestraat 77
2153 GM Nieuw Vennep

+31 (0)252 622500
info@dg-service.nl

BTW nr.
NL 851847821 B01

KvK nr.
55756115

Versturen

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden

Algemene voorwaarden

Op alle offertes, alle opdrachten en op alle gesloten overeenkomsten met DGSERVICE zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing.

Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Rotterdam. De leveringsvoorwaarden vindt u op de achterzijde van al onze correspondentie en ze worden u, indien gewenst, kostenloos toegezonden.

DOWNLOAD PDF

Disclaimer

DGSERVICE staat bij de Kamer van Koophandel  ingeschreven onder nummer 55756115.

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links en sommige afbeeldingen, zijn eigendom van DGSERVICE . Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van DGSERVICE .

De op deze website getoonde informatie wordt door DGSERVICE met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van DGSERVICE , welke geen eigendom zijn van DGSERVICE , maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van DGSERVICE . Hoewel DGSERVICE uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door DGSERVICE worden onderhouden wordt afgewezen.

DERO Groep sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
CONTACT